Program lanseringsfest: | Moderne stil
74
post-template-default,single,single-post,postid-74,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,paspartu_enabled,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Program lanseringsfest:

Velkomstdrikke: 
Hardanger musserende cider og alkoholfri musserende cider.
For dei som ønsker å ta med egen drikke er det lov.
Mat: 
Fingermat fra Bohemer Catering. 
Kunst utstilling
«Helt OK kunst» av Oddbjørn Austevik og Kjersti Tingelstad.
Dronefoto: 
Øystein Austevik har laget ein imponerande video som blir vist for fyrste gang på lanseringsfesten, Her viser han video over vår eiendom, eit herskapelig hus i Haugesund og Avaldsnes kirke/Bukkøy.
Filmen vil rulle og gå på skjerm i hovedrommet. 
Austevik dronefoto er samarbeidspartneren min på bolig stylinger. 
Mini-konsert: 
Folkbandet Rags & Feathers tar navnet sitt frå Leonard Cohens vakre sang «Suzanne», der tvillingane Kjersti og Rønnaug Tingelstad er «feathers» og Oddbjørn Austevik da blir «rags».

Bandet startet opp i april 2016 da de tre bestemte seg for å flytte ut av storbyen til hav, vind og ro på vestlandet. At bandet er ferskt betyr ikkje at musikerane er uerfarne. Medlemmene har lang erfaring frå ulike band og prosjekter og har fleire utgivelsar bak seg.
Rags & Feathers sin musikk er ektefølt og nær, og leiter seg fram til hjartet gjennom sjelfull melankoli og ein fengslande kontrast frå tvillingsøstrenes sarte og klare utrykk til Oddbjørns dunkle og rustne stemme.
Ved bruk av gitar, banjo, fiolin og vakre harmonier ønsker musikerane at musikken skaper gjenklang hos lyttaren. At den går til hjartet og blir værende der.

Konserten er ca kl:21
Blomsterbuketter:
Av Unni Størksen Alvsvåg som driver Rosengard.no med Jan Egil Alvsvåg.
Alt dei dyrker av mat og blomster er økologisk. 
Borddekking: 
Varene er fra Sigurd Svendsen på Åkra, og bordet er stylet av ModerneStil. 
Planteplanter: 
Eller Kokedama som stammer fra Japan. Ein forholdsvis moderne oppfinnelse. Dei er veldig populære i Japan og har spredt seg til resten av verden. Pr i dag lages ikkje slike med kokosfiber i Norge, ikkje før nå. Eg har nemleg laget fleire slike og dei kan du sjå «live» på lanseringsfesten. 
Kleskode: 
Eg kjører ein kul kjole, og min mann dressbukse/chinos og skjorte. «sånn passe fint»:)
For dei som evt vil bruke sko inne må huske på å sjekke at det ikkje er steiner under skoene som kan lage hakk/riper, det er vårt eget hjem festen er i. 
Parkering:
Mulighet for parkering ved postkasse stativ, langs Sundsveien, i busslommen, og oppe på vår tomt, siden det er ventet 80mann vil det bli trangt om plassen så eg oppfordrer dei som har mulighet for å kjøre i lag eller bli kjørt til festen. 
Påmelding: 
Grensen for gjester er nådd, alle påmeldte er notert ned og vil bli sjekket ved ankomst av vakt i døra.

Klokkeslett:
Fra kl19:30 er dørene åpne, du kjem og går akkurat når du vil.

Eg gler meg veldig til å treffa dokker i morgen. 
Velkommen skal dokke vera 🙂

No Comments

Post a Comment