Unik tomt, kan bli din | Moderne stil
3389
post-template-default,single,single-post,postid-3389,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,paspartu_enabled,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Unik tomt, kan bli din

I begynnelsen av Mai blei eg hyra inn som boligstylist for ein bolig som ligger på ei unik tomt i Kopervik.

Den ligger nå ute til salgs, for meir informasjon sjå her.

Prisantydning 5 000 000,- du får da ein fin enebolig med ca 45meter kai/sjølinje. Det er muligens Koperviks finaste beliggenhet.

Eg tar alle oppdrag innen boligstyling. Både veiledning, del styling og komplett boligstyling. Eg stiller med møbel pakker, og i dette oppdraget stilte eg også med planter og blomster.

For priser på boligstyling sjå her. 

 

Denne tilbakemeldingen har eg fått av paret som hyret meg: » Du imponerte stort på alle fronter – stilte positiv og blid på kort varsel, og så tydelig løsningene umiddelbart på befaringen. Stylingen ble super lekker, både hybelen og hagestuen ble helt nye. Vi setter også stor pris på at du tok deg tid til å vanne blomster ol. før fotografen kom for å ta bilder til salgsannonsen, og at du tok en ekstra runde før visningen på mandag. Siden vi ikke bor i nærheten av huset selv, var dette til stor hjelp for oss. Vi er veldig fornøyde med arbeidet ditt. Det eneste vi angrer på, er at vi ikke valgte full styling av hele huset. Nå lurer vi på hvor stilig det egentlig kunne blitt.»

 

Her ser du «før og etter» bilder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du spørsmål, nøl ikkje med å ta kontakt med Olav Lauvås i Eiendomsmegler A.

SaveSave

No Comments

Post a Comment