Tid for hage | Moderne stil
4614
post-template-default,single,single-post,postid-4614,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,paspartu_enabled,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Tid for hage

reklame

I helga kom det ein ny utgave av Vi bygger nytt der eg valgte å vise frem vårt rykende ferske utekjøkken. I over 1år har me hatt planane klare, både med egne 3D tegning og moodboard.

I vinter startet me med å støype veggen og på ein av dagane i vinter det snødde som mest blei betongflakene revet. Me veit at det tar tid å bygge opp uteområdet når ein skal gjere alt sjølv og det på kveldstid og helger. Difor var me bevisst på å starte tidlig slik at me faktisk skulle få mulighet til å nyte det nå i sommer.

Eg som interiørdesigner er opptatt av funksjon og estetikk, og valgte dermed å plassere utekjøkkenet nettopp her for at det skal være kort avstand til kjøkkenet vårt inne i huset. Og for å gjøre det enda enklere valgte me å legge opp til ein ute vask. Betong benkeplaten og den innfelte vasken er støypt og laget av min mann.

Siden eg har gått for ein del sorte detaljer synest eg det passet best inn med eit sort matt blandebatteri. Valget falt på Tapwell sitt armatur som heiter Ringo 285. Det er eit kjøkken batteri som er uttrekkbart og to-stråling hånddusj. Eg liker designet som er stramt og at det er praktisk med at ein lett kan spyle av rester med hånddusjen. Blandebatteriet er eit av mange kvalitets produkt som GK rør Haugesund kan levere.

GKrør Haugesund

Me har fått rådgivning av GK rør at om vinteren bør vannet stenges slik at det ikkje er fare for at innmaten ødelegges. Frå eg bestilte varen og til den kom tok det 2 døgn dette takket være god kommunikasjon og oppfølging hos GK rør Haugesund.

Eg har tidligere erfaring med tapwell sine produkt og kan gå god for dei. Dei er kjapt på banen når det kjem til nye design og trender og leverer kvalitet.

For dokke som kjenner meg veit at eg har stor lidenskap med å lage unike baderom, og det skal bli spennande å samarbeide med GK rør for dei kan levere det eg ønsker. I tillegg utfører dei jobben. Dei har nemlig nå valgt å også satse på privat markedet. Dei er store på proffmarkedet og utvider nå tilbudet sitt.

Dei tar på seg alt frå små serviceoppdrag som montering av baderomsmøbler og service på varmepumpe til store oppdrag som oppussing av baderom. Gratis befaring på 52845900 eller mail: daniel.eik@gk.no du finner GK rør på Karmsund, Norevegen 12.

 

Men me er ikkje heilt ferdig enda med uteområdet vårt. Det skal nemlig nokre rå tøffe corten plantekasser på plass ( ps: som eg kjem til å være forhandler for ).

Me skal lage nokre kule plantevegger og lage spisebord. Dei nye hagemøblene frå Utedesign kjem denne veka. Så følg gjerne med på instagram @moderne_stil for der legger eg ut bilder fleire ganger i uka av vårt nye hage område.

 

 

 

 

 

 

No Comments

Post a Comment