Stem og du kan vinne varer for 5000kr | Moderne stil
4387
post-template-default,single,single-post,postid-4387,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,paspartu_enabled,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Stem og du kan vinne varer for 5000kr

//Reklame

«The game is on». Frå i morgon av kan du stemme på 1 av 4 utstillinger på Amanda storsenter der du kan vinne på den du liker best. Premien er alt som er i den utstillingen du stemmer for, og verdien er 5000kr pr stand. Eg har valgt å lage 4 forskjellige rom.

Bad.

Soverom.

Stue.

Kjøkken.

Eg er så spent kass av dei du liker best:) Du kan delta heile denne veka og neste veke. Lykke til.

PS: utstillingen står i fyrste etg like innanfor houvedinngangen.

NB: Det står plakater i utstillingene, der det står kva butikkar varene er frå om du blir inspirert.

 

 

 

 

 

 

 

 

Her ser dokke korleis eg har planlagt utstillingen. Eg tegner i 3D for å vere 100% sikker på at alt stemmer og det er da enklere å jobbe ut i fra at eg har planlagt det nøye. Eg gjør med andre ord fleire ting enn å bare plassere varerne. Eg lager skisser til snekkern , maler vegger og skrur sammen møbler. Og eg elsker verkeleg å få jobbe med drømmen min. Eg gler meg kvar dag til å stå opp. Og så er det ekstra stas å få lage til interiør dager hos Amanda Senteret. Alt dei gjør er så proft så det er ein ære å vere deiras nye interiør stylist.

 

No Comments

Post a Comment