I drømmeland? | Moderne stil
4314
post-template-default,single,single-post,postid-4314,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,paspartu_enabled,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

I drømmeland?

– sponset innlegg frå Eve Sleep.

Picture perfect? Stylinger ute i naturen er dei aller finaste spør du meg. Og når ein til og med får besøk av 3 nydelege svaner og har ein rosa skyfri solnedgang i bakgrunn ja da blir det magiske bilder. Eg har nemleg venta i fleire dager på å kunne ta desse bildene for å få fram akkurat den stemningen eg var på jakt etter.

«Every great day starts the night before».

Eg er så heldig å få prøve ut madrassen frå Eve Sleep som er kjent for unik komfort. Den er relativt hard men etter nokre dager når kroppen har tilpasset seg den er den utrolig god å sove i. Eg sliter litt med å sove for eg har så mange prosjekter som svirrer i hode og har ein tendens til å vakne midt på natta og slite med å finne rett liggestilling igjen, men etter bare fyrste natt opplevde eg faktisk å sove heile natta gjennom. Utrolig herlig å vakne opp opplagt og klar for ny dag, sjølv om det for min del starter litt vel tidlig da gutane våre vakner før hanen galer.

Eg er opptatt av kvalitet framfor kvantitet og dette sengesettet i 100% lin stod verkelg til forventingane. Nydelig og svalt å ligge i på varme sommernetter. Eve Sleep Madrassen er faktisk 30 ganger meir pustende enn andre madrasser slik at du ikkje skal vakne opp varm og ukomfortabel.

 

DIY seng:

Her har eg vert i skogen bak huset vårt og saget ned 6 ganske rette trær. Ein kan enten surre dei saman med tau eller som me gjorde å skru dei saman. Stoffet er nokre gardiner som eg fann på salg frå Ikea, dei er heilt tynne og lette og passa perfekt til uttrykket eg ville ha fram. Ellers har eg brukt lyslenken stråla frå Ikea som enkel dekor. For meg er det finast med «lett is more» og har valgt å prøve å skape ein enkel med delikat stemning. Vannspeilet er toppen av eit plast bord frå Ikea som eg har hatt mangen år. Lyslyktene er laga av mi bestevenninne i 30års gave. Eg har med andre ord ikkje kjøpt noko nytt til denne stylingen men brukt ting eg har hatt liggande.

Er spent på kva du synest? Frista det til å sove under åpen himmel?

Med denne fine sommeren me har hatt i Noreg så har det vertfall vert nok av anledninger å by på. Og det krever ikkje mykje fantasi for å få det til heller. 2 av gutane mine sov ute i helga, i soveposer i onkel og tante sin traktorhengar.  Gode fine minner trenger ikkje koste så mykje. Eg spurte nemleg min eldste sønn på 7år kva som var det aller kjekkaste han hadde gjort i sommer og fekk til svar at det var å bygge hytte i skogen med kompisen og bade frå eit fjell i Lyngdal. ( det skal seiast at me har betalt grise mykje for 2 dager i kristiansand dyrepark, 1 dag i kongeparken, og 1 veke i Tyrkia i vår) men det var dette han synest var mest minneverdig og opplevelsesfylt.

Husk på at det er me vaksne som setter standarden mens ungane egentlig ikkje krev så veldig mykje anna enn kjærleg oppmerksemd.

Nyt dagen i dag <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 madrass fleire stylinger:

Eg har også valgt å style senga i forskjellige settinger. Det er veldig trendy å lage egne senge gavler, spesielt med spiler så da ville eg vise korleis det kunne sjå ut også ( se bilder lengre nede).

Planter bør brukes i alle rom, og har ein veldig positiv effekt på akkurat soverommet da dei bedrer luftkvaliteten. Den sorte veggen som vist under på bilde er eit DIY prosjekt. Betong hyllene kan fungere som nattbord.

 

 

 

La barn vere barn og la dei hoppe og leke i senga. Gutane mine synest vertfall det var veldig kjekt å turne på den nye madrassen frå Eve Sleep

No Comments

Post a Comment