Haust- den koseligste tida. | Moderne stil
4635
post-template-default,single,single-post,postid-4635,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,paspartu_enabled,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Haust- den koseligste tida.

Hösten är kommen, hör stormarna gny!

Svanen tar avsked och svalorna fly! 

– Carl Fredric Dahlgren. 

 

Reklame//

Sist veke tok ein frilands journalist kontakt med meg der ho undra seg kvifor me bloggerar og interiør magasiner hoppar direkte frå sommar til vinter.

Det fekk meg til å tenkje mens lukta av nystekte pepperkaker hang i lufta på kjøkkenet.

For me bakte nemleg pepperkaker sist veke. Men det er berre fordi gutane mine elsker smaken og aktiviteten der me samlast rundt bordet, kjevler og presser former. Og når dei er ferdig stekte ( og prøvesmakt ) gjenstår det kjekkeste, å leke seg med melis i alle slags fargar og strø forma som juletrær, glitter og krystaller.

Så ja, eg tok det til meg og tenkte eg ville lage ein høstlig styling som viser høstens nyheter frå interiør butikkane på Amanda senteret.

Eg fekk frie tøyler, og plukka med meg produkt eg synest gav den rette høstlige, varme kjensla.

Interiør uke på Amanda storsenter:

Det har seg nemleg slik at Amanda senteret har interiør uke og åpner opp pute pop-up fredag og lørdag denne veka. Eg er der å veileder DEG i pute bonanzaen fredag 15-20 og lørdag 12-17.

I tillegg kjører senteret årtes kuleste konkurranse. DU kan vinne interiørvarer for eit heilt år verdi 12.000,- Ein heldig vinner får eit gavekort på 1000,- pr måned i 12 måneder og kan brukast på Amanda sine interiør butikkar.  Konkurransen foregår på instagram kontoen til Amanda senteret, @amandastorsenter. Vinner trekkes 13. oktober.

 

Årets finaste farger i naturen finn du på hausten spør du meg.  Difor valgte eg å style ute på brygga heime sjå meg. Og så lenge du har lammeskinn med deg ut, gode ull pledd og gode klær på kroppen så kan ein gjerne sitte ute å bare nyte den friske lufta som kjem med hausten. Levande lys i lykter setter også stemningen. Her har eg også dratt med meg kaffi koppen ut og eit stykke av den nybakte eplekaken.

 

Her har eg valgt å style med varer frå Nille og Amundsen spesial.

Spærsau skinn, sitte puter, ull pledd, puter, lykt, lysestaker og kopp frå Nille, Amanda storsenter.

Espresso kanne frå Amundsen spesial, Amanda storsenter.

 

 

Eg har i det siste blitt veldig oppmerksam på at ein lever kvar einaste dag. Det har seg sånn at mange seier at ein lever bare ein gang. Men eg har fokus på at ein lev kvar einaste dag, ein dør bare ein gang. Og om du da har lyst på eplekake på ein heilt vanleg tirsdag, ja så unn deg det.

Denne kom mor mi med på døra, rykende varm, epler direkte frå Ulvik, garden ho kjem frå i Hardanger, og den smakte himmelsk. Så dagens tips frå meg til deg, nyt litt kvar einaste dag, for morgendagen kjenner ein ikkje.

 

I denne stylingen finn du varer frå Feel og Amundsen spesial.

Servise, karaffel, glass, kakefat ( her satt eg ein kopp på hode, vel å merke for å lage det til eit kakefat). Vase, salt og pepper bøsse, skjærefjøler frå Feel, Amanda storsenter.

Tveit eplejuice, tveit eple gele, Lie gourmet sukker kvern og presskanne frå Amundsen Spesial, Amanda senteret.

 

Det er 1.oktober og høstsesongen er offisielt i gang. Det er tid for innekos og eg gler meg over å atter igjen trekke ullpleddet godt under armene, fyre i peisen, finne frem godstolen og nyte kjekt lesestoff.

 

Min lille kosekrok har eg stylet med varer frå Kremmerhuset i deilige høstfarger med eit innslag av blått for å gjera det spennande.

Stol  i fløyel, velour puter, ullpledd, rute pute, glass vase, strå og lys kjem frå Kremmerhuset, Amanda storsenter.

 

Sist men ikkje minst så bør ein tenke på korleis inngangspartiet ser ut. Sjølv om bladene på trærne ligg i alle krinker og kroker er det ein sjarm i seg sjølv. Sleng ut ei skinnfell, tenn i ei lykt og pynt med ein haust krans på døra. Meir skal det ikkje til for at gjestene føler seg litt ekstra velkommen.

Den nydelige kransen ( som eg bomma på og trudde var ekte) kjem frå Mester grønn, på Amanda storsenter.

Lykt, og skinnfell er frå Nille, Amanda storsenter.

 

Og med det ynskje eg hausten hjarteleg velkommen.

Eg skal nyta den så godt eg kan, eg må bare jobba litt meir med tilstedeværelsen 🙂

No Comments

Post a Comment