Kan gutter også ha søte rom? | Moderne stil
4088
post-template-default,single,single-post,postid-4088,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,paspartu_enabled,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Kan gutter også ha søte rom?

Minstemann har nettopp fylt 3 år (selskapet kan du lese om her). Og nå var det på tide han også fikk seg stor seng som brødrene.

Eg har 3 små gutter, men minstemann blir liksom sett på som ekstra liten siden han er sistemann og minstemann. Han har liksom vert baby så lenge, og han har faktisk sovet i sprinkel seng fram til sist veke. Da fant eg ut at kanskje me sko prøve oss på ei stor gutte seng. Pappen har sjølvsagt laga til han, så nå har alle guttane våre heimesnekra senger. Isak si har eg ennå ikkje vist fram for den er ikkje 100% ferdig, men stay tuned så får du sjå den også.

Mannen min vegra seg veldig for å henge opp senge himmelen for han meinte at det var litt vel jentete og så har han skrekk mot å lage hull i tak og vegger… I tillegg kjenner han meg temmelig godt og veit eg ommøblerer og har nye prosjekter heile tida så ting får som regel ikkje henge på samme plass så lenge.

Sengehimmel passa perfekt inn til den grønne tapeten og alle dei andre grønne detaljene som allereie var på rommet. Og Aron syntes det var SÅ stas å ligge i «telt» om natta.

 

Eg hadde eit håp om at han skulle sove lengre enn 05:30 men den gang ei. Nå er det jo så stas med senga og alle lekene han kan leke med så eg har faktisk funnet han sittende utkledd som bakermester harepus der han står og kjevler «pepperkaker» kl:05 nokre dager sist veke.

Spent på  kva du synest, for søtt for ein liten gutt? Eg x fingrene for at det falt i smak sjå deg også.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags:
2 Comments
  • Karianne

    7. mars 2018 at 10:51 Svar

    Heldig e lille prinsen som bor på et så digg barnerom – sengehimmel til gutt er helt konge det – knallflott rom!!! mvh Karianne

  • pfccrossfit

    10. mars 2018 at 11:58 Svar

    By Ann Helen Kvalevaag, thank you for your blog post.Really thank you! Awesome.

Post a Comment