Eit trendy rundt speil kan bli ditt | Moderne stil
3838
post-template-default,single,single-post,postid-3838,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,paspartu_enabled,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Eit trendy rundt speil kan bli ditt

Ny Give away bare ei veke etter sist, her går det unna ja.

Denne veka har eg plukka ut eit nydelig rundt speil frå Alle tiders hjem på handlegaten.no 

Alle Tiders Hjem er en nettbutikk som selger interiør for den bevisste. Dei har eit godt utval av kjende merkevarer med fokus på skandinavisk design. I tillegg til nettbutikken har vi også en fysisk butikk i Ås, Akershus.

Give awayen foregår på Instagram, der eit trendy rundt speil kan bli ditt. Trekning søndag 15.10.2017

Speilet er frå merket House Doctor og er klart i fargen, diameter 50cm. Walls speil har ein tidløs design som passar i alle typar heim. Eit rundt og svært anvendelig speil med ein bakplate i MDF. Plasser speilet på veggen i stua, gangen eller toalettet, det finnes ikkje begrensingar for kvar du kan bruke dette enkle og stilreine speilet.

Eg vil påstå at eit rundt speil passer dei fleste plassar, over senga eller sofaen, i gangen og på badet eller på ein skjenk.

Speil er trendy som aldri før og eg tenkte eg sko visa deg korleis eg brukar speil i innredningen.

Med riktig plassering kan eit speil løfte og forandre eit rom, samtidig som det gjer at rommet har ein kjensle av å vera større.

 

Her ser du Walls speilet på badet eg har designa i huset på Vassbrekke. Der valgte eg gull farga glass for at det skulle passe inn til dei andre møblane. 

 

 

Her har eg valgt å sette eit rundt speil på ein skjenk og plassert det i det gyldnesnitt bak eit tøft bilete. Dette er frå ein av boligstylingene mine.  Skjenken og bilete er stramt og eg trengte nokre runde former for å gjera det mjukt. Lynbgy vasen, betong lampen og speilet harmonere fint og skaper står i fin kontrast til dei harde vinklane. 

 

 

Her har eg satt inn eit stort langt speil for å strekke eit rom som var veldig lite. Speil gjer som kjent at eit rom kan virke større og får dagslyset til å nå lengre inn i rommet.

 

Her har eg valgt å sette inn eit speil på ei bildelist bak ein sofa, dette er frå sjøhuset vårt. Eg har tatt opp igjen formen på speilet i den runde Cooee messing ringen. Runde former fanger blikket og er behagelige å sjå på. 

 

 

Her har eg valgt å sette inn eit veldig stort speil på kjøkkenet på ein lav benk. Det er kun ein liten del av kjøkkenet som har farge og eg synest at speilet fremheva veggen ved å sette det på akkurat den veggen. Speilet har ein diameter på 110cm. Kjøkkenet føltes med ein gang mykje finare ut med eit speil i rommet, det verken forstyrrer eller stjeler alt for mykje oppmerksomhet. Fargen på veggen, lyset og omgivelsane reflekteres og gir ein veldig fin effekt. 

 

 

 

 

 

 

For å delta i give awaken sjå Instagram kontoen til handlegaten. Eit kult, populært og innovativt speil designet for å gi din heim eit meir personleg touch kan bli ditt. Lykke til.

SaveSaveSaveSave

No Comments

Post a Comment