Eit perfekt avkoblings sted | Moderne stil
4157
post-template-default,single,single-post,postid-4157,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,paspartu_enabled,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Eit perfekt avkoblings sted

-sponset-

Året var 1996, foreldrene mine hadde spart i mangen år til å endeleg kunne byggje seg si eiga drøyme hytte.

Ei hytte som me ikkje trengte å dele med nokon, ei hytte som me kunne reise til vinter og sommer, ja egentlig så mykje me bare ønska. Og det har me gjort opp gjennom åra.

For meg er det ikkje skikkelig påske uten å vere på hytta med familien. Her er det kaos rundt matbordet da det er trangt om plassen og alle er skrubbsultne etter timesvis på langrenn i fine preparerte løyper. Det lukter bål og appelsin av kroppen. Nye fine fregner på nasen viser at sola har stråla høgt på himmelen. Her legges mobiltelefoner og jobb vekk, her er det Yatsy som gjelder for blodig alvor og kortspillet kanin. Latteren runger høgt under hyttetaket. Etter nokre runder med spill er det klart for den spanande påskekrimmen der alle ha ein formeining om kven mordaren er. Og alle er like sta og mest tro på vår egen teori. Kjenner eg lengter etter å komme meg opp til fjells i påsken, eg teller ned dagene til å lade batteriene, nyte god mat og ha fokus på familien.

Har du også ein døym om å ha eiga hytte? Eg har falt pladask for hyttene til Berge Sag. Og eg har vert så heldig å fått jobba tett med arkitekten Camilla L. Thorsen hos Berge Sag som har gitt ut ei rykande fersk brosjyre som viser 10 unike hytter både ved sjøen og på fjellet.

Unike Hytter:

For få veker siden slapp Berge Sag ut to hytte brosjyrer, den eine arkitekt tegnede hytter og den andre med 29 byggesett hytter innen dei to kategoriene Moderne og Tradisjonell.

Det er i den arkitekt tegnede hytte brosjyren med 4 hytter for sjø og 6 hytter på fjellet eg har bidratt med å lage moodboard slik at ein får ein feeling av korleis ein kan møblere dei ulike hyttene og tips til panel/farger på innerveggene.

Eg har funnet meg nokre favoritter eg vil veldig gjerne dele med dykk.

Arkitekten Camilla er sjeldent dyktig og tegner stilfulle hytter med gode planløysinger.

Eg falt spesielt for Hytte L som er ei moderne fjellhytte med anneks. Den har stue og kjøkken løysing med åpen himling. Sengeplasser til 13stk som gjer at her kan ein be familie og venner på besøk. Det er også tegna inn stor utvendig skistall som eg synest er ein praktisk og fin løysing når ein blir mangen på hytta.

Her kan du sjå alle dei 10 fine arkitekt tegnede hyttene.

Vil du bla i katalogen på nettet kan du gjere det HER.

Kort vei til hyttedrømmen:

Grid hytta i den andre katalogen som viser 29 ulike hytter er også ein stor favoritt hos meg. Med den store vindus fasaden får ein naturen tett på i denne moderne hytta. Meir info finn du her hos Berge Sag.

Fenja som er ei moderne hytte ved sjøen er også eit syn for auga. Til hytta Fenja er det bygget eit anneks. Annekset er bygget som ein forlengelse av hytta så her kan det vere enten barnas fløy eller gjestene sin. Trykk her om du vil sjå korleis denne hytta ser ut.

Det som er så fint med nettopp Berge Sag er at ein får hytter for ulike behov. Og i varierende størrelsar og prisklassar, slik at alle kan realisere sin hytte drøym.

Berge Sag tilbyr Byggesett der ein kan byggje sjølv, eller gjere ein del sjølv ved at Berge Sag sine snekkere setter opp innvendige bæringer i tre og gjer hytta ferdig utvendig. Ein kan også velje å gjere «litt» sjølv, dvs at hytta blir gjort ferdig utvendig , romdeling innvendig, samt isolert i yttervegger og yttertak og at det da er klart for elektriker og røyrlegger. Og har du eit ynskje om å flytte inn nøkkel ferdig kan ein det også, da er det kun å ta med seg møbler og flytte inn.

Hytta GRID

 

 

 

Her ser du ein variant av hytta GRID

 

Hyttefelt på Solfonn:

Eit spektakulært hytte felt lansert I DAG. Hyttefeltet R med 16 hytter på Lontjørn på Solfonn er eit veldig flott hyttefelt der kvar ei hytte passer til terrenget. Og terrenget har blitt nøye tatt vare på, her har ein ikkje sprengt ned alle berg og knaus, men plassert hyttene for å passe inn i naturen. Berge Sag prøver alltid å vare på fine furutrær og fjellknauser når dei planlegger og prosjektere hyttefelt.

Ein kan velje mellom fem ulike hytte modeller som alle blir levert nøkkelferdige. Det blir nok rift om desse hyttene da feltet blir unikt fint. Alle hyttene er blitt plassert slik at ein ser ut i naturen og ikkje inn i ei nabo hytte.

For meir informasjon ta kontakt med Jarle Troland tlf: 98229316, Ronny Gundersen 98229386  eller Øyvind Bråtun hos Berge Sag.

Dette er ekslusiv informasjon da det ikkje har blitt skrevet om i andre medier.  Desse hyttene vil stå klare påsken 2019, kanskje DITT perfekte avkoblingssted ?

Sjå her for meir informasjon.

Og trykk gjerne HER for å sjå den fine drone videoen av hyttefeltet R.

 

 

Vi Bygger Nytt:

I siste utgivelse av Vi Bygger Nytt kan du lese om familien Einarsen Dahl der Berge Sag har levert hytta. Hytta er tegnet av Gabrielsen men Berge Sag sin arkitekt Camilla Thorsen har gjort nokre endringer med fasaden.

Eg synest denne familien har innredet tøft med vipp lamper og sort kjøkken. Berge Sag har levert ein panel eg liker veldig godt, og det er 14x145mm glattpanel med 2 strøk patinagrå.

Bildene er tatt av Karoline Vedøy for Vi Bygger Nytt.

 

 

 

Tradisjonelle hytter:

Ei hytte skal formes etter din personlighet og stil. Mangen synest fortsatt at ski og åkle på veggane høyrer heime i ei hytte på fjellet.

Her vil eg vise deg ei hytte som Berge Sag har bygget. Og eit Moodboard som eg har laga som du finner i den nye arkitekt tegnede hytte katalogen.

Håper at du liker ein av desse stilane, enten den moderne stilen ovanfor eller denne tradisjonelle stilen, Berge Sag hjelper uansett deg med DIN hytte drøym.

 

 

 

 

 

God Påske:

Da vil eg ynskje alle mine lesarer god påske.

Bildet under er av den dyktige arkitekten til Berge Sag, Camilla L.Thorsen som nyter påskesola.

 

SaveSave

SaveSaveSaveSave

SaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSaveSaveSave

SaveSave

No Comments

Post a Comment