Tips til enkel men smakfull servering | Moderne stil
4249
post-template-default,single,single-post,postid-4249,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,paspartu_enabled,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Tips til enkel men smakfull servering

-Reklame-

Sist utgave av bladet Vi Bygger Nytt kunne du lese om vår nye rom nederst på sjøhuset. Dette er eit rom som me ser for oss å skape mangen gode minner i, med folk som me er glad i.  Her har me laga alle møblene sjølv. Vår egen designede lampe har også flytta fra stua i huset ned til sjøhuset. Rommet er minimalistisk og har røffe overflater. Eg synast lampa passet bedre inn her og hadde også da ein ny grunn for å gjere litt forandringer i stua heime.

Fyrste kvelden her nede inviterte me nokre gode venner. Både me og våre venner har små barn så det er vanskelig å vite når folk kjem. Det er da genialt å servere ost og kjeks som ikkje krever noko oppvarming. Og eg vil påstå at ALLE liker ost og kjeks, det finnes så mykje godt å velge i.

Ein av mine favoritter er ein fjellost frå Myrdal gard Tysnes i Sunnhordland. Den er Noregs svar på manchego, moden og rund smak. Laget på kumelk, og har vert lagra i minimum 5mnd. Ein ost som er laga på gamlemåten. Den osten i lag med chilli jam er innertier for meg.

Ellers serverte me ein blåmuggosten Vismann, ein nydeleg krydderost som er handlaga kvitmuggost frå Gangstad gårdsysteri.

Ein annan favoritt er ein chilli og knust pepper ost, Red devil Snowdonia. Mykje smak i denne og perfekt i lag med feks Lemon curd , stangselleri, paprika og nydelige hjerte kjeks med linfrø og havsalt.

Alt av oster, jam, kjeks, sure aprikos, nøtter, olivenoljer er frå yndlingsbutikken Amundsen Spesial.

Og til champagnen passa det perfekt med sjokoladetrøfler med havsalt. Ein ny favoritt i gjengen som også kjem frå Amundsen Spesial.

 

 

 

 

 

 

Innlegget er sponset av Amundsen Spesial 

SaveSave

SaveSave

SaveSave

1 Comment
  • Julie Henriksen

    8. mai 2018 at 10:48 Svar

    Så herlig bruk av farger i frukten og bærene, i kontrast med de svarte skifer-tallerkenene!

    Lurt også å dekorere med frisk frukt for å representere de ulike syltetøy og marmelade typene! Da ble de plutselig mye mer fristende!

Post a Comment