Tulipanens dag: | Moderne stil
4053
post-template-default,single,single-post,postid-4053,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,paspartu_enabled,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Tulipanens dag:

 

Nokre av dykk har kanskje fått med dokke via Instagram at eg har fått inn ein «ny» farge i stua. Det er kun snakk om små rekvisitter og blomar, men det kan gjere mykje med eit rom å tilsetje litt farge. Fargen på veggen såg merkeleg nok litt anleis ut når eg tilsatte rommet nokre prosenter med lilla, i positiv forstand. Eg er veldig glad i å leke med fargar. Enten det er snakk om ton i ton eller kontrast fargar.

Årets tulipandag er i dag, fredag 19 januar 2018.

Det er utruleg nok 400år sidan tulipanan fyrst kom til Noreg, og dei er framleis populære. Tulipanen lokker fram vårfølelsen sjølv midt i den mørke måneden januar. Det er løye å sjå kva blomar kan ha å sei for psyken. Eg blir vertfall veldig glad for å få blomar, og å unne meg blomar. Med friske fine blomar kan sjølv eit rotet virke mindre rotete. Eg får alltid energi av blomar, eg kan begynne å vaske, ommøblere og style til å ta nye bilder bare på grunn av ein bukett.

Mon tro om du har det likedan?

 

Ynskje deg ei fin helg.

 

PS: Betong bordet et mitt eget design, og det koster 3490kr, frakt kjem i tillegg. Meir informasjon finner du her. 

Lysestaken og bordspeilet har eg kjøpt hos mitthjem

 

 

 

 

No Comments

Post a Comment