Gratis veiledning av meg, når du skal selge din bolig | Moderne stil
3981
post-template-default,single,single-post,postid-3981,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,paspartu_enabled,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Gratis veiledning av meg, når du skal selge din bolig

Ja nå kan DU nettopp få gratis veiledning av meg som boligstylist. Om du signerer ein avtale med Meglerhuset Lea & partnere innen året er omme kan du få tips og råd om korleis me kan få din bolig til å fremstå best mogleg.

 

Meglerhuset LEa & Partnere

Eg har lenge kjent til det anerkjente meglerhuset i Haugesund. Dei er kjent for kvalitet, dyktige meglere og korrekt markedsføring. Og markedsføringen i dag skjer på nett. Det er den digitale markedsføringen som gjeld og her når dei ut til rett kjøper. I tillegg digger eg bloggen «champagnemegleren», her snakker med om humor. Dagens innlegg kan du lese her. Dette er med andre ord eit litt annleis meglerfirma som skiller seg ut i mengden, på ein veldig positiv måte.

 

PS: Nylig var to av meglerne, Truls og Øystein «gøystein» med i solgt! på nrk også. Trykk her for å sjå. Gøyal underholdning.

 

Eg har hatt ein del oppdrag gjennom Lea & Partnere og samarbeider nå i lag med dei i denne kampanjen som gjeld om du signerer før nyttår. Boligen kan legges ut i 2018 men avtalen må være signert i år.

Eg vil også til neste år begynne å ta bilder for meglerhuset. Bildet som er brukt i reklamen er mitt eget.

Eg får ein del oppdrag der eg styler andres produkt i eit miljø slik som dette. Og skulle du trenge å få ditt produkt fremheva og plassert i ein naturlig setting så ta kontakt.

For tida er det veldig travelt som interiørveileder og boligstylist , men viss du treng nokon til å style og ta proffe bilder av ditt produkt i framtida kan det vere greit å vite at eg er klar for deg i januar.

Tags:
No Comments

Post a Comment