Den rette puta kan gjere mykje med eit rom | Moderne stil
3952
post-template-default,single,single-post,postid-3952,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,paspartu_enabled,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Den rette puta kan gjere mykje med eit rom

Ein minimalistisk sofa uten pute i, er likt som ein mann som ikkje kan danse, altså kjedeleg.

Me damer lar oss lett påverke av interiør trendane der ute. Og det skal litt til for å henge med. Det er dyrt å pusse opp stova for kvar sesong og for kvar endring i trendane. Det er der eit pute og to kjem inn i bildet. Den rette puta kan gjere mykje med eit rom.

Sjå til dømes på bilde der eg har valgt å bruke høst tonane som er ute, over på putetrekkene og pleddet i sofaen. Her får plutselig den grå minimalistiske day bed`n eit varmt uttrykk.

Eg er spesielt glad i velour for tida og tekstil av god kvalitet. Louise Smæruos sine puter som er eit Dansk design har nettopp den gode kvaliteten og røffe designet. Puten som eg neste veke kjem til å gi vekk i lag med Heges Hybel gjennom handlegaten.no har eit uttrykk som gjer at puten veldig nyttig fordi den kan formgis på uendelege måtar. Puten er i møbelstoffet canvas. Str: 60×40.

Puten har ein fin skinn stropp og den gir ein kontrast til canvas stoffet.  Lærstroppen gjentas i Louise Smærups tekstiler, og skaper ein diskret, men unik og lett gjenkjennelig signatur for hennar ulike design. Putene er tilgjengelige i forskjellige farger, størrelser og kvaliteter. Du kan da enkelt lage ein kombinasjon av puter som passer best din personlege stil.

Felles for alle Louise Smærups lekre puter er at dei passer inn i ein moderne, skandinavisk stil med fokus på duse farger, reine linjer og elementer frå rå natur. Prisen inkluderer ein deilig, tilpassa monteringspute fylt med 100% dun, slik at puten kan brukast umiddelbart.

I posten er det på veg eit pute i sort velour frå Heges Hybel. Gler meg til å vise deg korleis eg skal bruke den i mitt interiør.

 

Det er Heges Hybel som selg desse nydelige putene.

Heges Hybel er en nettbutikk med interiør og gaveartikler. Navnet kommer av at dette blir mitt andre «kryp in», og derfor Heges Hybel. Interiør er ein lidenskap og ein interesse som ho er svært glad ho får lov til å bruke tid og energi på. Visjonen hennar er å kunne tilby varer av god kvalitet som følger tidens trend og som også kan være funskjonelle.  Ho har stor fokus på god service og gode produkt.

Noen av hennar merker:  Hubsch, Enjoy Candles, Elze Stockholm, Nordstjerne, Brunklaus, Ullkilden, Moxy Copenhagen

 

 

SaveSave

Tags:
No Comments

Post a Comment