Julepakkar med ein personleg tvist | Moderne stil
3947
post-template-default,single,single-post,postid-3947,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,paspartu_enabled,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Julepakkar med ein personleg tvist

Er du ein av dei som sett pris på gaver som er pakka inn med omhu? Eg har jobba i tekstilbransjen i 16år og alltid vert opptatt av å pakke fint inn gaver som skal gis vekk. Sjølv på dei travlaste dagene før jul prioterte me på Icon å vera så pass mangen på jobb slik at me hadde tid til å pakke inn. Det er min kjære gode kollega som har lært meg den fine brette teknikken. På Oslo design fair messen var eg innom på ein stand å valgte ut det finaste julepapiret. Til og fra lappane og silkebåndet, så da er det allereie på plass i butikken i Haugesund.

Eg har her valgt å lage ein liten personleg fri med å lage potet trykk på eit kvitt gavepapir. Dette er ein gøyal aktivitet for ungane å bli med på. Her kan du lage det rykket du ynskjer. Eg brukte ei stjerne kakeform og presset potete ( husk å tørk den godt slik at trykket festar seg) ned i sort stempel. Silkeband og tomme julekuler som du kan fylle med det du ynskjer setter prikken over í. Julekulene er frå Panduro og oppi har eg valgt å putte litt eucalytus.

 

 

 

 

 

SaveSave

No Comments

Post a Comment