Du kan vinne ein utstilling spekket med fantastiske varer frå Amanda Storsenter. | Moderne stil
3783
post-template-default,single,single-post,postid-3783,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,paspartu_enabled,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Du kan vinne ein utstilling spekket med fantastiske varer frå Amanda Storsenter.

Min jobb som interiørveileder og boligstylist gjer at eg får veldig mangen ulike oppdrag.

Denne veka skal eg lage 3 utstillinger for Amanda storsenter,

Sjå på eit oppdrag eg har fått av Karmøy kommune,

På befaring av ei stilig hytte på Åkra,

Styling for magasinet Vi Bygger Nytt,

Planlegge eit uteområde med hagestue og ulike soner,

Møte med eit par som skal skal i gang med å bygge seg eit funkishus,

i tillegg er det mykje kvelds jobbing med kunder frå tidligare veker som venter på tekningar og moodboard. Så dagane mine er veldig ulike, men utrolig spennande og fantastiske.

 

I dag har dagen gått til å lage 3 utsillinger som står nede i 1.etg utenfor g-sport og apoteket. Eg og Vivian Klovning har fått i oppdrag å lage 6 utstillinger med varer frå Kremmerhuset, Nille, Kitch`n, Tilbords og Princess. Me fekk frie tøyler og fekk blande inn det me ville frå dei ulike butikkane i kvar utstilling. Og dette kjem DEG til gode, du kan nemleg vinne alt i den utstillingen DU stemmer på, men fristen er ut uka for mandag 2.oktober trekker dei 2 vinnerar. Ein frå det eg har laga og ein av det Vivian har laga.

Utstillingane står klar og du kan allereie stemme, men du må da møte opp på Amanda storsenter for å stemme.

 

Eg vil her fortelje litt om kvifor eg har valgt dei produktene eg har valgt og har også laget moodboard til deg slik at du veit kvar alle produkta kjem frå.

 

Eg valgte å gå for farge tema og siden eg er stor tilhenger av høsten med sine varme, gyldne nyanser var det enkelt å finne fine produkt i interiør butikkane.

 

Botanisk utstilling med grønne og rustrøde toner i lag med messing innbyr til høst kos.

Her har eg hatt i bakhode at grønt er ein stor trend farge og ikkje minst den botaniske trenden. Eg har valgt å vise fram ein fantastisk kaffi maskin som gir deg nydelig kaffi og i tillegg har eit fint stilreint design. Velour pute i rustrødt og pute i grønt. Kvardag er ein fest derfor kan ein gjerne drikke kaffen/teen i ein rå lekker gull kopp. Fine runde messing potter står i fin kontrast til grønne planter, eg har valgt å bruke både falsk plante og fersk plante, dei flaske er blitt så pass fine at du skal slite med å finne ut kva som er den ekte. Stilig lampe i messing som gir deg perfekt lese lys når du skal lese om årets interiør trender i BoBedre og Interiør magasinet. I tillegg høyrer det til med litt deilig sjokolade når ein skal kose seg. Farge eg har brukt i Moodboardet er den splitter nye fargen i Jotuns fargekart og heiter Organic green, som er ein dyp gyllen grønntone som oppleves både naturleg og behagleg grønn.

 

Nespresso expert kaffimaskin, Kitch`n
Pole lampe, Nille
Avisholder, Nille (ikkje på moodboard)
Kaffebord, Kremmerhuset. (ikkje på moodboard)
Dolores putetrekk, Kremmerhuset
Basket putetrekk, Kremmerhuset
Cafesett luksus gull kopp og tefat, Kremmerhuset
Sjokolade konfekt, Amundsen
Organic green, Jotun
Plastikk Gressplante stor, Kremmerhuset
BoBedre og Interiør magasinet, Narvesen
Gull blomsterpotte, Mestergrønn
Liten grønn plante, Mestergrønn

 

Her har eg valgt å dekke eit bord med lilla toner. Årets farge hos Nordsjø er Heart Wood, ein grå-beige-lilla-rosa farge. Eg har valgt å dekke med grått, sort og sølv slik at lillafargen skal få komme i senter.

Lyngby vasene er fortsatt ein stor favoritt hjå meg så det var heilt naturleg å dra dei inn i utstillingen. Eg er veldig glad i Dansk design og både Lyngby og Georg Jensen som bordet er dekket med er Dansk. Georg Jensen har tidløse fine linjer, kjent for høg kvalitet og har sin opprinnelse fra 1904, champagne kjølereren og lysestakene er fra Georg Jensen. Eg valgte å dra inn Corokia plante da den har ein veldig dekorativ form og perfekt i fargen til den kalde paletten på bordet. Eg er veldig glad i å dekke bord og elsker å prøve ulik brette teknikker på servietter. Det skal vera innbydande og fint når ein inviterer familie og venner til bords og å legge litt sjel i sjølve oppdekkinga vil eg tro kvar og ein sett pris på.

 

Silver Line tallerk og dessertskål, Tilbords
Royal porcelain marseille tallerken, Tilbords
Naomi hvitvin glass, Tilbords
Juna bordbrikke, Tilbords
Robert Welch Radford bestikksett, Tilbords
Georg jensen champagne kjøler, Tilbords
Georg Jensen Alfredo lysestaker, Tilbords.
Corokia plante, Mestergrønn
Simplicity blomsterpotte, Mestergrønn
Sorte lys, Nille
Lilla glassbrikker, Kremmerhuset
Alkoholdfri drikke, obs.
Heartwood, Nordsjø

 

 

Breakfast in bed.

Dansk design får skinne nok ein gang, i denne utstillingen i form at to apekatter som nettopp har blitt sluppet ut på markedet.

Kay Bojesen apen er ein verdenskjent  Dansk design ikon, og nå i røkt eik og ein i eik/lønn. Artig nok jobbet Kay Bojesen for Georg Jensen som sølvsmed, frem til hans sønn blei fødd og han begynte å lage treleker. Disse apekattene passer like godt inn i interiøret hos voksne som på barnerommet. Eg har valgt å bruke dei i eit soveroms miljø i utstillingen.

Vekker klokken er også Dansk og designeren er Arne Jacobsen. Klokken er nå endelig kommet ut i ein ny variant som har både snooze og lyssensor, men dei fleste vil nok meir sjå på den som eit design objekt.

Ellers er eg stor tilhenger av det unike og håndlagede, og valgte da å bruke serviset som er eit moderne og rustikt steintøyservise. Alle delene er håndlaget og går igjennom ein spesiell fargingsprosess som gir kvart enkelt produkt ein unik look. Ellers så har eg valgt å dra inn steinvasket sengetøy for at det skal passe til den litt grove stilen. Lampen har marmor sokkel, og marmor er eg ennå ikkje lei av. Og ei skikkelig te kanne i støypejern syntest eg var prikken over i`en i lag med desse fine gode produkta. Eg har valgt å bruke grått da det er ein ikkje konkurrerande farge, min yndlings grå farge heiter Matrix og er heilt nøytral. Eg ville at produkta skulle få komme godt til syne og valgte heller å legge vekt på god design og håndverk.

 

Tekanne Osaka i støpejern, Amundsen
Sara stenvasket sengesett, Princess
Kay Bojesen ape i røkt eik –
og i eik/lønn, Kitch`n
Skjærefjøl, Nille
Lampe glass m/marmorfot, Kremmerhuset
Arne Jacobsen vekkerklokkem Kitch`n
Sort bestikk, Kremmerhuset
Aida Raw servise, Kitch`n

Så da er det bare for deg å stemme på den utstillingen du liker. Husk dei trekker 2 vinnerar og dei får alt som er i utstillingen. Lykke til.

 

Fine utstillinger laga av Vivian Klovning, ei humørfylt herlig dame. Verdt å følge bloggen hennar og instagram profilen for fin inspirasjon.    

Tags:
No Comments

Post a Comment